- Varför är det socker i Växtbaserat Yoghurt?
Vi vill och försöker alltid hålla nere sockernivån i våra produkter, men vi vill inte kompromissa med smaken. Om inte våra produkter smakar gott, ja då säljer de inte, och då blir det heller ingen grön omställning…
Därför har Växtbaserat Yoghurt ett lågt sockerinnehåll som ungefär motsvarar nyttiga mejeribaserade yoghurtvarianter. - Varför är den baserad på mandlar, och var kommer de ifrån?
Mandlarna i Växtbaserat Yoghurtär från Europa.
Vi har valt att använda mandlar eftersom det ger en speciell, krämig konsistens, som är en stor del av den speciella smakupplevelsen. Det är otroligt viktigt att både smak och konsistens är helt perfekt. En bonus är att produkten också blir helt glutenfri, vilket är ett tydligt önskemål från våra kunder. - Varför är den inte ekologisk?
Nu i starten gör vi små mängder växtbaserad yoghurt. Om vi skulle erbjuda den som ekologisk produkt i de här volymerna så skulle priset avskräcka många från att köpa den. Men när vi kommer upp i större volymer kan det absolut vara möjligt med ekologiska produkter.
- Varför är hållbarheten så lång?
Vi vill gärna minska på matsvinnet. Tack vare vår unika produktion i vårt gröna mejeri har vi lyckats med den långa hållbarheten.
- Hur kan jag använda Växtbaserat Yoghurt?
Växtbaserat Yoghurt är krämig och kan användas på en massa olika sätt.
De är perfekta som en god frukost eller ett snabbt mellanmål, speciellt om du toppar med bär, frukt eller granola. Men du kan givetvis äta dem precis som de är, eller skapa egna kombinationer.
Växtbaserat Yoghurt Naturell har många sidor. Använd den i dressing, tzatziki, smoothies och mycket annat. Den är också perfekt som sås till starka rätter. Det är bara din kreativitet som sätter gränserna, och Växtbaserat YoghurtT Naturell tycker om att inspirera.
Om du inte hittade det du letade efter, fråga bara.